За Фирмата

«Фидес Интерконсулт» ООД е професионална агенция за преводи и документация, която осигурява преводачи на 34 езика и правни услуги по документи от януари 1993 година. Във Фирмата вас ви обслужват 12 служители и повече от 230 преводачи. Между тях преобладават филолози, юристи и специалисти с висше техническо, икономическо и медицинско образование.

Преводите се извършват от квалифицирани преводачи с гарантирано високо качество на работата, професионално оформяне и бързи срокове за изпълнение. Нашата група на преводачите включва професионалисти, подбрани след най-строга проверка на квалификацията им. Службата по качеството възлага на втори преводач прецизно изчитане на превода и проверка на коректността му от гледна точка на културата на държавата на езика на превода.

Според възможностите на българския пазар на труда привличаме преводачи, работещи на своя роден език. Големият щат от професионални преводачи ще осигури успешното провеждане на преговори, изложби, посрещане на чуждестранни делегации и пътувания на специалисти и бизнесмени в чужбина.

Новости

Доставката можем да извършим в електронен вид, по факс, с куриер, можем да изпратим вашите документи в чужбина с избран от вас куриер за международна доставка - DHL, TNT, FedEx, Булпост и т.п.